Intrebari frecvente

Da, este adevărat. Orice persoană are mirosul său specific. Depinde de proprietățiile pielii sale, de regimul alimentar și de obiceiurile de viață. Parfumul aplicat pe pielea unei persoane poate genera un miros foarte plăcut, însă pe pielea altei persoane poate cauza un miros diferit.

Parfumul nu se schimbă, dar se modifică mirosul parfumului pe piele, corpul eliberând în procesul de ardere al alimentelor diferite mirosuri în funcție de alimentele consumate. Acest proces este motivul principal pentru care mirosul unui parfum este perceput în moduri diferite, față de nota sa generală.

Da, foarte mult. Aroma acționează direct asupra echilibrului psihologic. Esențele plăcute pot înbunătăți imediat starea de spirit și in opoziție esențele ascuțite și foarte intense pot influența negativ starea unei persoane.

Da. Parfumul nu ar trebui niciodata sa “terorizeze” împrejurimile. Aici mai mult decât oriunde sau în alt loc se aplică principiul că mai putin este întotdeauna mai mult. În timpul zilei este de dorit să se folosească Apă de Toaleta sau Apă de Colonie. Parfumul în sine poate fi utilizat numai pentru ocazii speciale. Este necesar să se aleagă un parfum în functie de sezoane. Pentru zilele calde de vară pot fi alese parfumuri cu miresme proaspete, florale sau de citrice și variaţiile acestora. În anotimpurile reci se pot aplica parfumuri de tip oriental, însă aceasta regula nu reprezinta o obligativitate. Alegerea fiecarei persoane depinde de gust și de modul de viaţă.

Fiecare parfum este un ansamblu armonios. În cazul în care în acelasi timp sunt utilizate produse diferite şi distincte aromate intens, se produce o stare de disconfort, care poate produce o impresie neplacută.

Aceste doua aspecte ţin de alegerea noastră personala însă în general, parfumul se aplică la locurile în care pielea este puternic vascularizată, locuri unde pielea este mai caldă, unde mirosul de parfum se dezvoltă pe deplin. Parfumul este, de asemenea, aplicat pe păr, chiar deasupra capului. Parfumul nu este recomandat de a se aplica pe haine din materiale naturale și blănuri, haine de culoare albă sau articole de îmbrăcăminte din material subţire, mai ales mătase naturală.

În cazul în care păstraţi un recipient de parfum cu o expunere la lumină redusă şi temperaturi mai mici de 20 °C, parfumul poate dura câţiva ani. Parfumurile noi conţînand inscripţii care menţionează termenul de valabilitate nu îşi schimbă proprietaţile dupa deschidere. Termenul de valabilitate este diferit în funcţie de miros şi variază între 12- 36 de luni. Parfumul menţinut în flaconul original nedesfăcut se va menţine câţiva ani. Un parfum care şi-a modificat culoarea, într-o nuanţă mai închisă mai ales in jurul inelului capacului este, de obicei vechi. De asemenea, mirosurile acide şi răşinoase indică faptul că parfumul sau produsele similare au deja o durată de depozitare mare.

Cărucior de cumpărături